Bavarois met limoenen en frambozen

27 120 4 5
Aantal personen:
  • 300 gr volle platte kaas
  • 350 gr room
  • 3 gelatineblaadjes
  • 500 gr frambozen
  • 2 limoenen
  • 150 gr suiker
  • 75 gr blauwe bessen
  • 1 eiwit
  • 225 gram volle yoghurt
  1. Pers de limoenen uit. Klop het eiwit volledig stijf met 50 g griessuiker.
  2. Klop de room halfstijf.
  3. Los de uitgeknepen gelatine op in het zéér warme limoensap.
  4. Roer de kwark en de suiker door de yoghurt en roer er de opgeloste
  5. gelatine door.
  6. Schep het stijfgeklopte eiwit onder het yoghurtmengsel.
  7. Schep vervolgens de room onder het yoghurtmengsel.
  8. Spatel de vruchten er voorzichtig door.
  9. stort dit op een laagje biscuit, die je vooraf gebakken hebt, en laten afkoelen
grietje5