Bami met verse gember

2 40 3 5
Aantal personen:
  • 1 pak woknoedels (248 g)
  • 3 cm verse gember (zakje 150 g), geschild
  • 1 schaal nasi-bamigroente (450 g)
  • 3 el zonnebloemolie
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 2 uien, in halve ringen
  • 4 el ketjap
  • 4 eieren, losgeklopt..
  • 125 gr grijze garnalen
  • 1/2 pakje surimi sticks in reepjes
  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gember zo fijn mogelijk. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper uit de schaal nasi-bamigroente en snijd de peper in dunne reepjes. Verhit 1 el olie in een wok en fruit de gember, rode peper en knoflook 1 min. Voeg de ui en ketjap toe en roerbak 2 min. Voeg de rest van de groente toe en roerbak nog 3 min. 2 .Neem de groente uit de wok. Verhit 2 el olie in de wok en breek de eieren erboven. Roerbak 3 min. Voeg de noedels en groente toe en roerbak nog 1 min. Lekker met kroepoek en atjar.
bosmans e