Bagna cauda groentefondue

265 30 Lage moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 2 dl olijfolie (kies een olijfolie die geschikt is voor warme bereidingen)
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 blikjes ansjovis
  • 100 g Solo
  • verschillende groenten hapklaar gesneden: bloemkool, selder, wortel, courgette, champignons, venkel, paprika‚Ķ
  • stokbrood of ciabattabrood in sneetjes
  • 1 fondue stel
  • spiesjes
  1. Mix de knoflookteentjes, ansjovis, olijfolie en de Solo in een keukenrobot of blender en breng het mengsel aan de kook in een fonduepan of een sauspan met een stevige bodem.
  2. Houd het mengsel warm op een tafelvuur of fonduestel. Prik de groenten op een spiesje en laat ze lichtjes kleuren in de olie, gebruik het brood om de smaakvolle olie op te vangen wanneer de groentjes klaar zijn.
Solo