Avvocato della diavola

9 25 0 5
Aantal personen:
  • 400 gr ricotta
  • 400 gr mascarpone
  • 6 dl advocaaat
  • 80 gr bloemsuiker
  • 1 aantal st biscuitrondjes van ong 1/2 cm dik(of cake of koekjes)
  • 3 st opgeklopte eiwitten
  • 1 beetje grand marnier(of grappa)
  • 1 beetje opgeklopte slagroom
  • 1 paar marashinokersen met steeltje
  1. De kaassoorten en de advokaat voorzichtig mengen
  2. Bloemsuiker zeven en ook onder het mengsel mengen
  3. De opgeklopte eiwitten voorzichtig onderspatelen.
  4. Zorg voor een gladde crème en bouw op in een serveerschaal : een laagje crème, een buiscuitrondje gesauceerd met grappa of grand-marnier. Deze bewerking herhaal je tweemaal.
  5. Spuit daar een toefje slagroom op en werk af met een marschino kers met steeltje.
hildeke3105