avocadocreme-met-reepjes-tomaat

17 12 4 5
Aantal personen:
  • 1 rijpe avocado en sap van 1 limoen
  • 2 eetl verse basilicim en bieslook fijngehakt
  • 2 kleine trostomaatjes
  1. Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd de tomaat in flinterdunne reepjes. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
  2. Meng de tomaatreepjes met 1 eetlepel limoensap, 1 eetlepel bieslook en zout en peper naar smaak.
  3. Halveer de avocado, schep het vruchtvlees in de keukenmachine en pureer het met 2 eetlepels limoensap.
  4. Spatel de basilicum en 1 eetlepel bieslook erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  5. Doe dit mengsel over in een spuitzak met gladde spuitmond.
  6. Spuit de avocadocrème in amuseglaasjes of borrelglaasjes en schep de tomaatreepjes erop.
hildeke3105