aubergine-tomaat schotel

0 75 0 5
Aantal personen:
  • 3 stuks tomaten
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 stuk aubergine
  • 20 druppels wocestershire saus
  • 3 snuifjes zout
  • 4 snuifjes peper
  • 5 druppeltjes tabasco
  • 4 snuifjes basilicum
  • 4 sprays knoflooksap
  • 4 sprays pepersaus
  • 1 laagje kaas
  • 8 lepels olijfolie
  1. snijdt de tomaat en aubergine in schijfjes.
  2. Neem de overschotel. Leg een bodem vol tomatenschijfjes. Kruid met zout, peper, spray knoflook en peper, Doe basilicum erbij en een beetje tabsco (de helft). Die er nui wat wocestershire saus op (de helft). Doe er vervolgens een mooie hoeveelheid olijfolie op.
  3. Nu neem je de schijfjes aubergine en schik je deze erop. Kruid weer met dezelfde ingrediƫnten. En afwerken met olijfolie op alle schijfjes.
  4. Doe nu de tomatenblokjes erop. Doe hier wat olijfolie op en vervolgens een klein laagje kaas.
Levensgenieter001