Aubergine borrelhapjes met tomaat, roomkaas en mozzarella

27 15 3 5
Aantal personen:
  • 1 aubergine in ca 8-10 plakjes
  • 2 tomaten
  • 1 bol mozzarella
  • 1 tl gedroogde basilicum ( of verse blaadjes)
  • 8-10 tl boursin kruiden kaas met knoflook en fijne kruiden
  1. Begin met het voorverwarmen van de oven op 220 graden.
  2. Snij daarna de aubergine in plakken van ongeveer een halve centimeter dik en scheur de mozzarella in stukjes.Daarna snijd je tomaat in ongeveer net zoveel plakjes als de aubergine.
  3. Smeer ongeveer een theelepel kruidenroomkaas over elk plakje aubergine.
  4. Leg over de kruidenroomkaas, op elke plakje aubergine, een plakje tomaat.Daar overheen verdeel je de mozzarella en als laatste strooi je een beetje gedroogde basilicum over de mozzarella.
  5. De aubergine hapjes kunnen nu voor ongeveer 10-12 minuten de oven in.
Love to Cook