Asperges ham rolletjes in filodeeg

24 20 0 5
Aantal personen:
  • 4 plakken filodeeg
  • 16 groene asperges
  • 8 plakjes gekookte ham
  • 2 el olie
  1. Filodeeg volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien.
  2. Oven voorverwarmen op 225 Gr.C.
  3. Asperge's even blacheren en afspoelen onder koud water*. Asperges halveren. Hamplakjes bestrooien met salie.
  4. In elke plak ham 2 halve asperges rollen.
  5. Filodeeg verdelen in repen, zo breed als asperge- hamrolletjes.
  6. Deeg bestrijken met olie.
  7. Ei loskloppen.
  8. Hamrolletjes in 2 plakken filodeeg rollen en bestrijken met losgeklopt ei.
  9. Vervolgens in midden van oven in ca. 10 munten goudbruin bakken.
  10. Serveertip:
  11. Warm of koud serveren als amuse of warm als bijgerecht bij het hoofgerecht.
Sambaatje