Asperge broodje de luxe

3 0 0 5
Aantal personen:
  • 2 afbak pistolets doorgesneden( meergranen)
  • 8 stuks witte asperges gekookt en uitgelekt
  • 3-4 el paturain knoflook en fijne kruiden
  • 1-2 stuks vleestomaat in plakken
  • 4 plakjes parma of serrano ham
  • geraspte kaas naar smaak
  • peper en zout
  1. Halveer de broodjes en besmeer ze met de Paturain of Boursin. Ik nam Paturain met slechts 10% vet. Net zo lekker.
  2. Beleg de broodjes met plakken vleestomaat en bestrooi ze licht met zout en peper uit de molen.
  3. Leg boven op de tomaat de plakjes Parma of Serrano ham.
  4. Daar bovenop de uitgelekte asperge stengels. Bestrooi met geraspte kaas en zet ze voor ongeveer 6-8 minuten in de voorverwarmde oven van 190 graden en geniet.
Love to Cook