Arretjescake

19 30 0 5
Aantal personen:
  • 200 gr boter
  • 400 gr mariakoekjes
  • 4 eieren
  • 350 gr witte basterdsuiker
  • 10 el cacao
  1. Bekleed een cakevorm met huishoudfolie of aluminiumfolie.
  2. Smelt de boter langzaam.
  3. Verbrokkel ondertussen de koekjes.
  4. Roer ei met de suiker glad.
  5. Doe cacao erbij en roer weer glad.
  6. Roer de gesmolten boter/margarine er voorzichtig door.
  7. Doe de verbrokkelde koekjes erbij en roer alles goed om.
  8. Doe de massa in de beklede cakevorm doen en druk goed aan.
  9. Laat nacht koel staan.
  10. Bestrooi bij serveren eventueel met poedersuiker en/of cacao.
  11. Lekker met slagroom, vanilleijs en paar muntblaadjes!
mbunt