Appeltaart

20 60 4 5
Aantal personen:
  • 150 g zelfrijzende bloem
  • 150 g suiker
  • 100 g melk
  • 50 g olie (arachide, zonnebloem, ..)
  • 50 g gesmolten boter
  • 1 ei
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 4 appels
  • SIROOP
  • 80 g gesmolten boter
  • 1 ei
  • 20 g suiker
  • 1 pakje vanillesuiker
  1. Doe alle ingredi├źnten in een mengkom. Meng alles onder elkaar tot een glad deeg (niet kloppen).
  2. Beboter een taartvorm in en breng het deeg daarin.
  3. Beleg het deeg met halve appels die in schijven gesneden zijn.
  4. Laat bakken gedurende 45 min op 175┬░C.
  5. Giet de siroop er na het bakken over en plaats nog even onder de grill.
eveline.turrekens
Meer inspiratie

BelgischDessertNagerecht