appelcake met rumrozijnen en citroenslagroom

3 60 4 5
Aantal personen:
  • 200 gr zelfrijzende bloem
  • 200 gr rietsuiker
  • 200 gr solo
  • 4 st scharreleieren
  • 2 st appels
  • 100 gr rozijnen
  • rum
  • 200 ml slagroom
  • 1 tl citroen
  • 30 gr bloemsuiker
  1. rozijnen weken in rum oven voorverwarmen 180 graden,eiwitten opkloppen ,bloem zeven suiker,gesmolten boter mengen en de ei gelen, appels schillen en bijvoegen rozijnen uitlekken en bijvoegen en dan eiwitten onderspatelen.Beboter en bebloem de bakvorm vul met het deeg bakken 45 min op 180 graden.Slagroom opkloppen bloemsuiker en citroen toevoegen plaats in de koelkast.als de cake is afgekoeld slagroom opsmeren en versieren naar keuze .smakelijk x
sapie 68