Appel met Fruitijs

2 60 4 5
Aantal personen:
  • 2 appels
  • 1 geplette en geschilde banaan
  • 6 Bolletjes vanille ijs
  • 1 verkruimelde vitabis koek
  • 1 lepel olie
  • 6 takjes munt
  • 1 bakje verse Frambozen / aardbeien
  1. Maak een mengsel van het vanille-ijs, geplette banaan en verkruimelde koek en plaats deze weer in de diepvries.
  2. Haal het klokhuis uit de ongeschilde appels en snij deze dan in plakken van ongeveer 1 cm dik.
  3. Voorzie 2 plakjes per persoon.
  4. De appelschijfjes lichtjes inoliƫn en op de grill langs beide zijden kort grillen.
  5. Neem een dessertbordje en leg dan het eerste schijfje appel mooi in het midden van het bord.
  6. Schep daarop een mooie bol van het ijs.
  7. Daarop het tweede schijfje appel zodat je een torentje krijgt.
  8. Bovenop het torentje een fris takje munt leggen.
  9. Eventueel nog afwerken met wat verse frambozen en/of aardbeien
lathouders_sas