Apero Zalmsoepje ( Kerst)

4 20 0 5
Aantal personen:
  • 1 sjalot gesnipperd
  • 1 teentje knoflook gehakt
  • 1 el olijfolie
  • 400 ml vis of groentebouillon van blokje
  • 50 ml kookroom
  • 50 ml droge witte wijn
  • 2 tomaten ontveld in blokjes
  • 1 blikje 200 gr rode zalm ( schoongemaakt)
  • 1 lente uitje in ringetjes
  1. Dit gerechtje kan ook een uitstekend tussengerechtje zijn.
  2. Fruit het sjalotje en de knoflook in de olie.
  3. Voeg de bouillon, kookroom, wijn, tomaten en 3/4 van de zalm toe en verwarm zonder te koken.
  4. Pureer de soep en serveer deze met de rest van de zalm en de lente-ui in glaasjes of mooie kopjes.Je hebt nu een overheerlijke amuse tussengerecht of klein voorgerechtje
  5. Koken.be Eigen foto
Love to Cook