Aperitiefhapjes met komkommer en gerookte forelfiletmousse.

113 10 3 5
Aantal personen:
  • 1 komkommer half om half geschild ( zie foto)
  • gedroogde kerstomaatjes op olie
  • 4 flinke el roomkaas ( Mon Chou of Philadelphia
  • 1 gerookte forelfilet
  • peper en citroensap naar smaak
  • tuinkers bieslook of bladpeterselie ter garnering
  1. Schil de komkommer met dunschiller zoals op de foto te zien is. Maak plakken van de komkommer met dikte naar eigen inzicht.
  2. Prak of pureer de roomkaas met de gerookte forelfilet en maak op smaak met zout peper en citroensap.
  3. Proef. Voeg zo nodig citroensap en peper en zout toe.
  4. Vul een spuitzak met spuitmondje met de forelmousse en maak een rozetje op de komkommer plakken.
  5. Werk af met een stukje kerstomaatje op olie en een plukje tuinkers( peterselie of bieslook).
Love to Cook