Aperitiefhapjes met champignons

4 20 0 5
Aantal personen:
  • 500 gr champignons( kastanje)
  • 200 gr ui schoongemaakt
  • 2-3 teentjes knoflook
  • olie of boter en zout
  1. De absolute topper van de aperitiefhapjes is een smakelijke toast champignon. Met heel weinig ingrediƫnten kan je deze smaakmaker in 20 min tijd op tafel toveren.
  2. Borstel de paddenstoelen schoon en laat ze 20 min koken
  3. Doe de champignons in een blender of gebruik een staafmixer en pureer ze totdat er een gladde massa ontstaat
  4. Schil de uien, snijd ze en bak met een beetje olie of boter tot ze een mooi gouden kleurtje krijgen.
  5. Meng de paddenstoelen met de uien, kruid met zout en peper
  6. Voeg de geperste knoflook teentjes toe en roer goed.
  7. Heerlijk op een sneetje geroosterd stokbrood.
  8. Of gewoon als "luxe"gezond boterham beleg.
Love to Cook