aperietief villa joyeuse

8 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 1 meloen charentais dentellé
  • 150 gram fijne witte suiker
  • 10 cl pinot des charents wit
  • 1 1 witte wijn
  • 3 een citroen
  • 2 1 goede schuimwijn
  1. neem meloen en steek bolltejs uit met speciaal lepeltje bewaar de andere stukjes meloen
  2. meng bolltejes + stukjes meloen met de pinot des charentes en de suiker. controleer
  3. goed op zoetheidsgraad voeg citroensap toe en de witte wijn en laat trekken liefst
  4. 1 nacht. bij het opdienen neemt men een glazen bowl giet de bolletje+stukjes fruit+pinot
  5. en witte wijn met citroen en suiker. giet juist voor het opdienen de schuimwijn bij het
  6. mengsel en dien op in glezen kommetjes met oor en lepel. opgepast zeer gevaarlijk
  7. goedje bij zeer warm weer maar overheerlijk om in de stemming te komen.
  8. neem eenoudige hapjes bij dit aperitief zoals gekooke artisjokblaadjes met kruidenmayon
  9. aise stukjes wortel met idem stukjes parmaham verse vijgen.
  10. veel drinkgenot en plezier..
ginette.ide