Ananaswafeltje met frambozencoulis

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 st Ananas
  • 1 st Peer
  • 1 st Appel
  • 1 st Kiwi
  • 100 ml Witte wijn
  • 1 el citroensap
  • 1 el suiker
  • FRAMBOZENSAUS
  • 300 gr Frambozen
  • citroensap
  • suiker
  • water
  • Yoghurt
  • Vanillesuiker
  • Munt
  • Druiven
  1. Schil de ananas en verdeel in zeer dunne plakken .
  2. Verdeel de rest in blokjes , alsook de appel,peer en kiwi
  3. Meng de blokjes met de wijn , suiker en citroensap
  4. Frambozensaus : Vruchten pureren met suiker, citroensapen water. Zeven
  5. Yoghurt mengen met vanillesuiker.
  6. Verdeel de saus over de borden. Schep op 1 cm van de rand vlekjes yoghurt en maak met een prikker hartjes of ander figuurtje.
  7. Schep de vruchtenblokjes in het midden van de borden en dek af met een schijf ananas.
  8. Versier met druiven en munt , eventueel een bolletje vanilleijs
Mieke 100