Amusechampignons

29 20 4 5
Aantal personen:
  • 8 niet al te grote champignons
  • 75 gr roomkaas met kruiden ( boursin)
  • 100 gr gekookte ham in hele kleine stukjes
  • fijngehakte peterselie
  • peterselieblaadjes om te garneren
  • geraspte belegen kaas
  • bouillon van tablet
  1. Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de champignons schoon en haal het steeltje er voorzichtig uit. Meng de ham, peterselie en de roomkaas door elkaar.
  3. Vul de champignons met de ham-massa.
  4. Zet de champignons in een ovenschaal. Giet een laagje bouillon in de ovenschaal anders worden de champignons erg droog. Bestrooi de champignons met de geraspte kaas. Zet ze in het midden van de voorverwarmde oven en laat ze plm. 20 minuten bakken tot ze goudbruin zien.
  5. Garneer de champignons met een blaadje peterselie.
Love to Cook