Ajuintaart op z'n Pissaladières

296 45 4 5
Aantal personen:
  • 4 uien
  • Solo Vloeibaar
  • 1 klontje suiker
  • 2 eieren
  • 200 ml light room
  • 12 sneedjes Parmaham
  • 100 g kerstomaten
  • 1 rol kant-en-klare kruimeldeeg
  • 1 potje gedroogde tomaten
  • 100 g rucola
  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Pel de uien en snij ze in schijven. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan en voeg een klontje suiker en de uien toe. Bak de uien 3 minuten.
  3. Klop de eieren en meng ze met de light room, uien en de in stukjes gescheurde Parmaham. Vet een taartvorm in met Solo, ontrol het kruimeldeeg erin en garneer het deeg met dit mengsel. Laat gedurende 25 minuten bakken in de oven.
  4. Serveer dit gerecht met wat rucola en zongedroogde tomaten. Werk de taart af met een sneetje Parmaham en gehalveerde kerstomaatjes.
Solo
Meer inspiratie

EiHoofdgerecht