"Aardappeltjes anders"met Parmaham en rozemarijn uit de oven

13 35 5 5
Aantal personen:
  • 12 kleine aardappelen van gelijke grootte.
  • 2 èl rozemarijn naaldjes versnipperd
  • 2 el olijfolie
  • peper uit de molen
  • 6 plakjes parmaham gehalveerd
  1. Boen de aardappeltjes goed schoon en kook ze ca 10 minuten met zout. laat ze uitlekken en dep ze goed droog.
  2. Wikkel om elk aardappeltje een half plakje parmaham en zet dit met een prikkertje vast. leg ze naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel ze met de olijfolie en draai flink met de pepermolen.
  3. Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 200 graden voor ca 10 minuten. Draai de aardappeltjes dan om en strooi er de rozemarijn over. Zet nog 10 min in de oven. Laat ze even uitlekken op keukenpapier .
  4. Ik serveerde ze met een kogelbiefstuk en een frisse groene salade.
  5. Eigen recept en foto
Love to Cook