Aardappelsoep met kruidenroom

434 40 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 30 g Solo
  • 1 l melk
  • 2 dl water
  • 2 blokjes Knorr Finesse groentebouillon
  • zout
  • 2 uien
  • 2 teentjes look
  • 4 aardappelen
  • peper
  • 75 g verse tuinkruiden
  • 1 dl verse room
  • peper
  1. Schil de aardappelen en snij ze in stukken.
  2. Pel en snipper de ui en de look.
  3. Laat in de Solo stoven en voeg dan de aardappelen, de melk, het water en de bouillonblokjes toe.
  4. Breng op smaak met peper.
  5. Laat op een matig vuur garen en mix tot een gladde soep.
  6. Klop de room zeer stijf op met de kruiden en proef na op peper.
  7. Doe de soep in kommetjes of borden en werk af met de kruidenroom.
Solo
Meer inspiratie

SoepVoorgerechtVegetarisch