aardappelsalade met verse tijm

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 1/2 plantje platte peterselie
  • 2 takjes verse tijm
  • 500 gram vastkokende aardappelen
  • 2 eetlepel zure room
  • 2 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel mosterd
  • peper en zout
  1. min. - Rits de blaadjes van de takjes tijm. - Snipper de platte peterselie fi jn. Bereiding (25 min. + afkoelen) 1 Snij de aardappelen in de lengte in Kook ze ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. 2 Meng ondertussen de mayonaise en de zure room, de mosterd, de tijm en de platte peterselie. Kruid met peper en zout. 3 Meng de saus met de aardappelen. Afwerking Deze salade kan u gemakkelijk vooraf klaarmaken en afgedekt bewaren in de koelkast.
NelekeP