Aardappelsalade met olijven en feta

6 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 g vastkokende aardappelen
  • 100 g groene olijven
  • 100 g zwarte olijven
  • 1 teentje knoflook
  • 250 g kerstomaatjes
  • 1/2 bussel rucola
  • 50 g amandelen
  • 150 g fetakaas
  • 3 lepels olijfolie
  • Peper en zout
  1. - Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1cm.
  2. - Verwarm de olijfolie met het teentje look. Fruit gedurende 2 minuten en verwijder de knoflook.
  3. - Bak nu de aardappeltjes krokant. Voeg er de olijven, kerstomaatjes en amandelen bij. Bak nog enkele minuten en zet aan de kant. Kruid met peper en zout. Laat afkoelen tot op kamertemperatuur.
  4. - Breek hierover de feta en meng met de rucola.
wgeerts