Aardappelsalade met een twist .

6 20 0 5
Aantal personen:
  • 1 kg nieuwe aardappelen
  • 1 bos platte peterselie
  • 1 bos lente uitjes
  • 2 teen knoflook
  • 1 citroen
  • 1 groene peper of versgemalen zwarte peper
  • 1 el venkelzaad
  • olijfolie en zout
  • Griekse yoghurt
  • paar ansjovis filets voor meer smaak
  1. Kook de aardappels in de schil, met wat zout ruim 15 minuten. Afgieten en af laten koelen.
  2. Maak intussen een dressing van olie, citroen, wat zout en de Griekse yoghurt.
  3. Hak de peterselie, de groene peper, de knoflook, lenteuitjes en ansjovisfilets fijn.
  4. Trek de velletjes van de aardappels en snij ze in plakken.
  5. Voeg alle ingrediƫnten samen en meng goed door elkaar.
  6. Je hebt nu een heerlijk bijgerecht. Lekker bij de BBQ
  7. Het lekkerst is om de aardappelsalade nog een paar uur in de koelkast te laten staan, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Love to Cook