Aardappelpuree met garnalen en St. Jacobsvruchten

45 25 3 5
Aantal personen:
  • 500 gr smeuïge aardappelpuree
  • 100 gr grijze garnalen
  • 3 el gesnipperde bieslook
  • 6 st Sint Jacobsvruchten
  • 1 dl room
  • peper&zout
  • olie om in te bakken
  1. Snij de St. Jacobsvruchten overlangs in twee. Doe een beetje olie in een hete pan en bak hierin gedurende 1 minuut de St. Jacobsvruchten aan één kant, draai de St. Jacobsvruchten om en zet het vuur uit. Haal ze uit de pan en hou warm, roer de aanbaksels los met de room, kruiden met peper& zout. Roer net voor het serveren de garnalen en de bieslook door de warme smeuïge puree, kruiden met peper&zout.
  2. Leg drie quenelle van puree op een warm bord, leg tegen iedere een St. Jacobsvrucht en dresseer rondom de saus.
  3. Een quenelle maakt u met één soeplepel puree en draai ovaaltjes met een tweede soeplepel.
Victor S.