AARDAPPELLASAGNE MET GEHAKT EN SPINAZIE

3 45 3 5
Aantal personen:
  • 16 aardappelen
  • 600 gr zuiver rundsgehakt
  • 1/2 kg spinazie met room (diepgevroren)
  • 2 kleine blikjes tomatenpuree
  • 150 room light
  • 1 ui
  • 1 soeplepel parmezaanse kaas
  • 1 pakje geraspte kaas (3kazenmengeling)
  • braadmargarine
  • zout , peper
  • nootmuskaat
  1. kook de aardappelen, en snij ze daarna in schijfjes. Bak het gehakt rul, kruid het en voeg de tomatenpuree toe. Stoof de ui in een aparte pan. Voeg de spinazie bij de ui en werk af met de room, Parmezaanse kaas en kruiden. Schik alle ingrediënten in een (hoge) vuurvaste kom in laagjes. Begin met de aardappelen, bedek met een laagje gehakt, en eindig met een laagje spinazie. Bestrooi met de geraspte kaas en laat even gratineren in de oven onder de grill.
NelekeP