Aardappelkoekjes met gerookte zalm en kruidenslagroom

3 25 0 5
Aantal personen:
  • 1/2 bosje dille
  • 1 el citroensap
  • 10 cl room
  • 100 gr verse kaas ( kwark )
  • 200 gr gerookte zalm
  • 8 diepgevroren rösti's uit een pak
  • peper en zout uit de molen
  1. :
  2. Verwarm de oven voor op 160 – 180°C en neem er de bakplaat uit. Bekleed met bakpapier en bak hierop de nog bevroren rösti’ s in de oven in 25 min goudbruin. Draai ze halverwege de baktijd om.
  3. Leg ondertussen 8 takjes dille opzij en knip de rest fijn. Meng in een kom met de kaas, het citroensap, peper en zout.
  4. Klop de room in een kom stijf en spatel er voorzichtig het kaasmengsel onder.
  5. Snij de zalm in reepjes.
  6. Verdeel de rösti’ s over de borden en leg er de zalm en wat room op. Versier met een takjes dille.
  7. Dien onmiddellijk op om van het warm-koudeffect te genieten.
  8. BRON Eten en genieten
Love to Cook