Aardappelgratin met tonijn

76 45 2 5
Aantal personen:
  • 8 grote gekookte aardappelen
  • 1 prei
  • 2 blikjes tonijn in eigen nat
  • 3 eieren
  • 30 cl melk
  • peper
  • zout
  • gehakte dille
  1. Snij de aardappelen in schijfjes, maak de prei schon en snij in ringetjes. Laat de blikjes tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
  2. Schik alle ingredienten in de ovenschotel, de aardappelen boven aan.
  3. Klop de eieren met de melk los, kruid met peper en zout. Giet over de schotel.
  4. Gratineer de schotel 30 min. in de oven voorverwarmd op 225°C. tot de aardappelen mooi gekleurd zijn.
  5. Bestrooi met de gehakte dille.
  6. Geef er een knapperige groene salade bij en partjes citroen.
Inge Deyck_2