Aardappelcurry met kikkerewten

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 2 el rode currypasta
  • 4 middelgrote bloemige aardappelen
  • 2 el tomatenpuree
  • 420 gr kikkererwten
  • 2 el mangochutney
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 300 ml groentenbouillon
  • 1/4 komkommer
  • 2 el verse gehakte koriander
  1. snijd de ongeschilde aardappelen in blokjes
  2. verhit de olie in een grote pan en fruit de gensipperde ui en geplette look een minuutje. Voeg de aardappelen, kikkererwten, currypasta, tomatenpuree en magnochutney toe.
  3. Voeg de groentenbouillon toe en brenge aan de kook. Plaats een deksel op de pot en laat 15 à 20 minuten sudderen tot de aardappelen gaar zijn.
  4. Dien op met garnituur van komkommer en verse koriander.
floddertje