Aardappel-rösti-rondjes met champignons en ui.

18 30 3 5
Aantal personen:
  • 700 gr aardappelen
  • 300 gr champignons
  • 1 ui
  • 1-2 el bloem
  • zout, peper en olie om in te bakken
  • 1 ei
  1. De aardappelen poffertjes zijn te verleidelijk om niet te proberen, heerlijk!
  2. Schil en snijd de ui. Snijd de champignons in blokjes.
  3. Bak de ui met een beetje olie op een middenhoog vuur
  4. Voeg de champignons toe en bak ze aan zodat alle vocht verdampt is.
  5. Schil de aardappelen en rasp ze fijn
  6. Voeg er het ei, snufje zout en wat peper van de molen toe
  7. Voeg de champignons toe. Roer de champignons goed door de aardappelen mengsel
  8. Maak een poffertjespan of een gewone koekenpan warm, vet ze in met wat boter en leg er het mengsel met een eetlepel in.
  9. De poffertjes lichtbruin bakken en dan omdraaien. Daarna ze kort even verder bakken.
  10. Voor de garnering gebruik je wat zure room of verse kaas.
  11. Eet smakelijk!
Love to Cook