aardappel op de barbecue

15 15 3 5
Aantal personen:
  • 4 grote aardappelen
  • 1 takje tijm+rozemarijn
  • 2 teentje knoflook
  • 1 blad laurier
  • 125 gr gezouten boter
  • 1 el bieslook+kervel+basilicum+rozemarijn
  • 1 kl citoensap
  • peper en zout
  1. Kook de aardappelen 10min in de schil samen met : tijm-rozemarijn - 1teentje knoflook -1laurierblaadje en laat afkoelen.
  2. Pers 1 teentje knoflook boven de boter en roer er bieslook,kervel,basilicum en rozemarijn onder.Breng op smaak met peper zout en citroensap.
  3. Maak er een rolletje van doe in folie en bewaar in koelkast tot gebruik.
  4. Leg de aardappelen op de bbq .
  5. Voor het opdienen open je het aardappelpakketje snij doormidden en leg er plakjes kruidenboter tussen.
  6. Smakelijk!
MakeMo