Aardappel-eikoek

15 20 4 5
Aantal personen:
  • 4 dikke aardappelen
  • 4 eieren
  • 2 uien
  • 4 roma tomaten
  • 5 sneden gekookte hesp
  • 70 gr gemalen kaas
  • 3 lepels room
  • thijm peper zout
  1. Kook de aardappelen en snij in schijfjes, snipper de uien, pel de tomaten en snij in schijfjes, klop de eieren los met de room, kruid met thijm, peper en zout, meng de helft van de kaas er onder.Snij de hesp in blokjes.
  2. Beboter een ovenschaal, leg een laagje aardappelen, strooi de ui er over, leg de tomaten er op, verdeel de rest van de kaas over de tomaten, doe de hespblokjes erbij en overgiet met het ei mengsel. Zet de schaal 35 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden.
  3. Dien op met een groen slaatje.
Monique_14