Aardappel - brochette met zeevruchten

27 30 0 5
Aantal personen:
  • 16 kleine vastkokende aardappelen
  • 8 reuze garnalen
  • 12 stukjes zalm of tonijn (250 à 300 gr)
  • 2 uien
  • 1 rode peper
  • provençaalse kruiden
  • peper & zout
  1. Bereiding
  2. Verwarm de oven voor op 240 ┬░C.
  3. Was de aardappelen en kook ze gedurende 5 minuten in zout water.
  4. Snijd de ui, rode peper en vis in blokjes van 2 op 2 cm.
  5. Maak de brochettes door een stuk aardappel, een reuzengarnaal, een stuk vis, een stuk ui en een stuk paprika op elke brochette te spiesen (herhalen tot de brochette vol is).
  6. Kruid met peper, zout en Proven├žaalse kruiden, bak de brochettes gedurende 5 minuten aan elke kant onder de grill
Sambaatje