1-2-3 Rode Pesto zelf gemaakt

27 5 3 5
Aantal personen:
  • 200 gr zongedroogde tomaatjes
  • 4 el geroosterd pijnboompitjes
  • 75 gr parmezaanse kaas
  • 50 gr verse basilicum
  • 3 teen knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 3 el (balsamico) azijn
  1. Pesto liefhebbers opgelet! Ik kreeg dit overheerlijke recept via een vriendin van mij, en ik ben meteen aan het experimenteren geslagen. Ben je ook liefhebber van een lekkere goeie pesto? Dit keer rode pesto, dus ... probeer maar eens ! Goed voor ongeveer 450 gram rode pesto.Lekker op knapperig stokbrood als hartig hapje en over de pasta!!!
  2. Je neemt de staafmixer of de keukenmachine.Daar doe je alle ingrediƫnten in. Dan maal je alles goed fijn totdat je een lekker pesto prutje hebt .
  3. Vervolgens neem je de olijfolie en die schenk je heel voorzichtig bij het gemalen prutje totdat het een mooi egaal geheel is.
  4. Echt super lekker en super simpel. Het is veel lekkerder dan uit een potje.
Love to Cook