VOL AU VENT IN DE WOK

0 30 5 5
Nombre de personnes:
  • 500 GR KIPFILET
  • 250 g PARIJSE CHAMPIGNONS
  • 1 UI
  • peper en zout
  • Solo bakken en braden
  • knorr finesse bouillon kip
  • 25 cl room
  • 25 cl melk
  • 200 gr gehakt (varken-kalf)
  • knorr economy bouillon kip
  • beetje maïzena
  • sap van 1 citroen
  • 4 videetjes
  1. Snijd de kipfilet en de champignons in schijfjes en de ui in ringen.
  2. Kruid de kip met zout en peper en bak ze 2 minuten in de wok met wat Solo.
  3. Voeg daarna de champignons en ui toe.
  4. Blus met een beetje water en wat Knorr Finesse bouillon.
  5. Voeg daarna de room en melk toe en laat samen nog 5 minuten koken.
  6. Maak kleine balletjes van het gehakt en kook ze gaar met de Knorr economy bouillon in ongeveer 5 minuten.
  7. Doe tot slot een beetje maïzena en citroensap erbij in de wok.
  8. Dresseer de vol-au-vent met de balletjes in de videetjes
NelekeP