Quinoa met gegrilde kip

0 40 0 5
Nombre de personnes:
  • 250 g quinoa bio
  • 350 g wok mix champignons en groenten
  • 500 g kippenborsthaasjes
  • 1 citroen
  • kervel
  • 1 eetlepel tijm
  • olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout
  1. Snij de citroen in schijfjes. Kruid de kip met peper, zout, olijfolie en tijm. Bak ze samen met de citroen zo'n 10 minuten in de pan. Draai de kippenborsthaasjes regelmatig om.
  2. Stoof de champignons en de groenten op een hoog vuur met olijfolie. Breng op smaak en besprenkel met het sap van een halve citroen.
  3. Kook de quinoa volgens de uitleg op de verpakking met water en een klontje boter. Giet af, voeg de groenten en de champignons toe en meng.
  4. Maak een vinaigrette in een diepe kom door een handje kervel, 15 cl olijfolie en een teentje look te mengen. Kruid af met peper en zout.
NelekeP
Plus d'inspiration

BelgeVolaillesPlat principal