Gestoofde prei

1 30 0 5
Nombre de personnes:
  • 1 kg prei
  • boter
  • zalm
  • nootmuskaat
  • peper en zout
  • • 1/2 l melk
  • • PH-kippenbouillon of Maggi-kippenbouillon
  • maïszetmeel
  • parmezaan
  1. • Snijd de prei fijn.
  2. • Smelt wat Fama in een pan op een middelmatig vuurtje.
  3. • Doe de prei in de schuimende Fama en stoof even aan.
  4. • Kruid met peper, zout en wat nootmuskaat.
  5. • Laat even inkoken.
  6. • Neem een lepel maïszetmeel, doe er wat gefilterd water bij, roer goed en voeg toe aan de saus.
  7. • Voeg er de kaas bij, laat even smelten.
  8. • Leg de prei in een bordje en leg er het stuk rauwe zalm op
  9. - See more at: http://www.kookeiland.be/recepten/Albert-Verdeyen/GESTOOFDE-PREI/2587#sthash.8gDT1fyc.dpuf
NelekeP